Organiziramo radionicu za djecu!

Draga djeco i roditelji,

organiziramo radionicu za djecu od 6 do 14 godina koja će se održati 02. rujna 2016. (petak) s početkom u 17:00 sati. U našem ciklusu radionica ovo je druga po redu kreativna i edukativna radionica za djecu. Pozivamo svu djecu da se još jedanput opustite i dobro zabavite prije početka nove školske godine.

Naša dizajnerica Antonija i ovaj put je kreirala nešto vrlo lijepo za male kreativce. Kako bi se pripremili za školske klupe izrađivat ćemo i ukrasiti stalak za olovke i blokove. Naučit ćemo kako kroz igri i boje dobro organizirati školske obveze i riješiti domaću zadaću bez problema.

Cijena radionice je 50,00 kn, a svi sudionici dobivaju stalak koji će samostalno ukrasiti. Da se uz dobru zabavu malo i odmorimo pripremamo slastice i osvježenje. Sudionike očekuje mali poklon iznenađenja.

Molimo da dolazak najavite na broj telefona: 040/370-700 ili na mail: marketing@filo.hr. Također, možete se i prijaviti slanjem poruke na Facebook profilu Drvnog centra Filo. Djeca koja dolaze u paru (dvoje djece zajedno) imaju 20% popusta.

Požurite s prijavom jer je broj mjesta ograničen. Podsjećamo naše sudionike s prošle radionice da ih očekuje nagrada za sudjelovanje na svim radionicama u ciklusu 2016. godine, stoga nemojte propustiti našu radionicu u petak.

Još jednom prisjetite se kako smo se zabavljali na prošloj radionici: Radionica povodom Dana planeta zemlje.

Vidimo se!