fbpx

Blog

  • Nakon dugogodišnjeg trenda bijelih kuhinja ravnih linija i minimalizma, kuhinje rustikalnog stila su ”novo” moderno. Za uređenje kuhinje u rustikalnom stilu nije nužno živjeti na seoskom imanju već možete kreirati romantičnu i toplu atmosferu, koju takav stil nosi, i u stanu u centru grada.

  • Najbolji trendovi u dekoraciji kuhinje u proljeće 2019. su oni koji dodaju teksturu i ljepotu metala u kuhinju a da pritom ne narušavaju postojeći stil ili temu prostora u kojem jesu. Neki su predviđeni da vašu kuhinju učine efikasnijom za korištenje dok su drugi samo estetske naravi. Od zidnih pločica koje efektno ističu vašu kuhinju do izvlačnih polica u ostavi koje štede mnogo prostora, ovo je pregled najboljih trendova u proljeće ove godine.

  • 25 modernih bezvremenskih sivo bijelih dizajniranih kuhinja Nema popularnijeg odabira boja u kuhinji od sive i bijele. Te boje savršeno pristaju jedna drugoj a i bilo kojem stilu koji odaberete u vašoj kuhinji. Podijelit ćemo s vama nekoliko ideja za ovu kombinaciju boja kako bismo...

  • Kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija u kući, a savršena kuhinja pružit će vašem svakodnevnom životu nešto posebno. Bez obzira na vrstu namještaja u ostalim prostorijama, postoji osnovno pravilo koje ne smijete propustiti: kuhinja mora biti 100% funkcionalna. Pogledajte 100 ideja za savršenu modernu kuhinju.

Kako do ponude
Izrada ponude je u potpunosti besplatna.
Pošaljite upit putem web obrasca za traženi namještaj. Kontaktirati ćemo Vas vezano za detalje projekta, napraviti ponudu s vizualizacijama.