Drvni centar Filo uspješno posluje već više od 20 godina na području cijele Hrvatske. Sjedište poduzeća nalazi se u Ivanovcu, no djelujemo na adresi Ul. dr. Ivana Novaka 22, 40000, Čakovec, gdje se osim dućana nalaze i proizvodni pogoni.

Opremamo privatne i poslovne prostore prema željama i zahtjevima klijenata. Zadovoljstvo i ispunjenje potreba naših kupaca i partnera okosnica su našeg poslovanja. Potrebe naših kupaca stavljamo na prvo mjesto, pa je dizajn svakog komada namještaja individualan i u skladu sa zahtjevima do posljednjeg detalja. Redovito posjećujemo domaće i inozemne sajmove i pratimo trendove u dizajnu namještaja tako da lako pronalazimo optimalno rješenje za opremanje svakog interijera.

Nudimo beskrajne mogućnosti u opremanju interijera. Moderan dizajn spajamo s funkcionalnošću i praktičnošću. Prostor pretvaramo u mjesto ugodno za boravak, rad i hobi. Stvaramo izuzetno odgovoran pristup radu i sa svakim novim poslom unosimo adekvatne promjene,kontinuirano pratimo trendove, osluškujemo potrebe i ideje kupaca te ih unosimo u naš način rada kako bi stvorili dom po Vašoj mjeri!