fbpx
O nama | FILO.hr
15076
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15076,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Osluškujemo želje i ideje, spajamo moderan dizajn s funkcionalnošću te svoj rad prilagođavamo svakom novom izazovu kako bismo stvorili dom po Vašoj mjeri.

Drvni centar Filo osnovan je 1997.godine u Ivanovcu, no rastom poduzeća sjedište je premješteno u Čakovec gdje se danas nalaze proizvodni pogoni i dućan.

Opremamo privatne i poslovne prostore namještajem po mjeri prema željama klijenata. Potrebe naših kupaca stavljamo na prvo mjesto te je dizajn i izrada svakog komada namještaja individualan i u skladu sa zahtjevima do posljednjeg detalja.

Redovito posjećujemo domaće i inozemne sajmove i pratimo trendove u dizajnu namještaja kako bismo pronašli optimalno rješenje za opremanje svakog interijera.

Tražite ideje? Pregledajte našu galeriju projekata