fbpx

Materijali

Blum METABOX H krem bijeli

  • Izvlaka: djelomično izvlačenje
  • Gubitak izvlačenja (mm): 85
  • Visina stranice (mm): 150
  • Nosivost (kg): 25
  • Materijal: čelik krem bijeli

Jednostavno. Dobro. Provjereno.

METABOX ladice i sustavi na izvlačenje sastoje se od tek nekoliko modula. Uz provjereni BOX sustav realizirajte različite oblike primjene u kuhinji, hodniku, kupaoni ili u uredu. METABOX je prikladan i za samu izgradnju trgovine. Stabilni materijali i pažljiva obrada osiguravaju maksimalnu stabilnost – do dinamičke opteretivosti od 30 kg.

BLUMOTION – blago i tiho zatvaranje za METABOX

Za djelomično izvlačenje METABOX može se koristiti BLUMOTION funkcija. Kako bi se ladice i sustavi na izvlačenje uvijek zatvarali tiho i lagano. Neovisno o snazi zatvaranja i težini predmeta. Osobito praktično i ekonomično: do širine korpusa od 900 mm potrebno je postaviti samo jednu jedinicu BLUMOTION.

Raznovrsne primjene

Premda program za METABOX obuhvaća samo mali broj komponenti, ostavlja i puno slobode: zahvaljujući različitim širinama korpusa, visinama i duljinama okvira, moguće je ostvariti različite primjene.

Jednostavna montaža

Mali broj modula – mnoštvo prednosti: METABOX se montira u tren oka. Osim klasične montaže s vijcima, na raspolaganju su vam i tehnike montaže bez alata tvrtke Blum, odnosno CLIP i INSERTA. Za lijepi izgled bočnih razmaka: trodimenzionalno jednostavno namještanje fronte.

Jedinica mjere

kpl

Proizvođač

Blum

Nazivna duljina

350, 400, 450, 500, 550

    SKU: MTBXH Kategorija: