Sudjelovanje na Međunarodnom sajmu u Munchenu

Ovogodišnji Međunarodni obrtnički sajam održao se u Munchenu u razdoblju od 8.3.-14.3.2017.

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u svijetu sa preko 1.000 izlagača iz preko 60 država svijeta, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od dvadeset godina, a koji je posjetilo preko 130.000 posjetitelja.

Zahvaljujući izvrsnoj organizaciji Hrvatske obrtničke komore i mi smo bili dio ove priče.

Zajednički smo nastupili  sa drugim hrvatskim obrtnicima, te u sklopu toga iskoristili pogodnost sufinanciranja od strane HOK-a.

Na sajmu smo uspješno  prezentirali svoje usluge proizvodnje prema vanjskom tržištu te se zahvaljujemo svim posjetiteljima koji su iskazali interes za naše usluge i podržali naš rad. Skupljeno je dosta novih znanja i ideja, ali su i ostvareni  poslovni kontakti za buduće suradnje. Pogledajte u galeriji kako nam je bilo. 

Jačanje hrvatskog obrtništva naša je glavna misija.Obrtnik Miro Filo, vlasnik Drvnog centra "Filo" iz Ivanovca, iskoristio je pogodnost sufinanciranja od strane HOK-a i prenosi nam dojmove sa svog prvog nastupa na Međunarodnom sajmu obrtništva u Munchenu, koji je otvoren danas i traje do 14. ožujka.Gospodinu Filu i ostalima želimo uspješno osvajanje stranog tržišta!

Posted by Hrvatska obrtnička komora – HOK on 8. ožujka 2017