Sudjelujemo na Design District Zagreb festivalu!

Martićeva ulica u Zagrebu od 16. do 19. lipnja postaje središte Design District Zagreb festivala dizajna. Riječ je o novom i drukčijem festivalu čiji je cilj potaknuti urbani razvoj ove gradske četvrti uz procvat kulturnih i društvenih inicijativa usmjerenih prema tržišnoj, kreativnoj i inovativnoj ekonomiji.

Četverodnevni festival s bogatim programom biranih izložba, umjetničkih i dizajnerskih instalacija, zelenih oaza, radionica te glazbenim događajima otvoren je za širi krug građana te turističke posjetitelje. Ovo je prilika da kreativci, dizajneri, umjetnici, arhitekti i svi zainteresirani izraze svoje vrijednosti i kreativni potencijal koji je ključ daljnjeg razvoja.

Kao veliki pobornik kreativnog i inovativnog dizajna, Drvni centar Filo prepoznao je važnost održavanja Design District Zagreb festivala. Sudjelovat ćemo u izradi dizajnerske konstrukcije za sjedenje osmišljenje od strane organizatora festivala. Svakako posjetite festival i uživajte u bogatom kulturnom i društvenom programu!