fbpx

Kuhinje po mjeri

Što je za nas kuhinja po mjeri?

Kuhinje su u posljednjih dvadesetak godina doživjele potpunu transformaciju u životnom prostoru jedne obitelji. Od mjesta za pripremu hrane, postale su mjesto jutarnjih obiteljskih druženja ili kasno noćnih prijateljskih razgovora. To dokazuje i trend povezivanja kuhinje s dnevnim boravkom u novo projektiranim kućama i stanovima.

 

U takvim slučajevima kuhinje je potrebno prilagoditi ostatku prostora i gledati na njih kao dobro dizajnirani i prilagođeni namještaj. Poželjno je povezati dijelove tog prostora istim bojama i stilom, a to najčešće rješavamo kvalitetnim odabirom oblika (polu)otoka, odnosno šanka. Poluotok nam može poslužiti kao dodatna radna ploha, mjesto za privremeno odlaganje hrane prije serviranja ili kao stol za doručak.

Što je za Vas kuhinja po mjeri?

Prije nego što počnete planirati svoju kuhinju, razmislite o svojim životnim navikama i potrebama. Što Vama znači kuhanje? Volite li biti sami u kuhinji ili pak kuhati u društvu? Trebate li mir i koncentraciju? Kuhate li za dvoje, troje ili najčešće pripremate obroke za svu užu i širu rodbinu? Jeste li predvidjeli mjesto za odlaganje trajnije hrane ili za to koristite smočnicu?

 

Kada s Vama krećemo u planiranje Vašu nove kuhinje po mjeri, često postavljamo mnoštvo pitanja na koje možda nećete uvijek imati siguran odgovor, ali možemo vam pomoći da do njega najlakše dođete.

 

Kako kuhinje izrađujemo prema Vašim željama, najvažnije je prostor detaljno proučiti, jednako kao i način na koji ga koristite. Zato svakom projektu pristupamo individualno i s Vama realiziramo ideje. Sada, kada ste odlučili da će Vaša iduća kuhinja biti izrađena po mjeri, posjetite nas kako bismo zajedničkim snagama izradili idejni projekt i 3D vizualizaciju te Vam pomogli da svoje želje pretvorite u stvarnost.

Zelene-zidne-pločice-s-uzorkom-riblje-kosti-u-suvremenoj-bijeloj-kuhinji